Biografie

Al op jonge leeftijd hield ik me bezig met dans, muziek en beeldende creatieve activiteiten, zoals tekenen, schilderen, kleien en werken met textiel. Deze 3 voorliefdes voor de kunsten vormen een rode draad door mijn leven. Tevens ben ik altijd geïnteresseerd in veranderings- en bewustzijnsprocessen bij mezelf en bij anderen. In mijn werk liepen beeldende kunst, onderwijs en zorg, naast en door elkaar. Als kunstenaar kan ik mij expressief uiten. Als vakleerkracht gaf ik teken- en kunstlessen in het onderwijs. Als hulpverlener, preventiewerker en activiteitenbegeleider binnen de (forensische) psychiatrie, heb ik mijn kennis en deskundigheid ingezet om anderen te helpen. In al deze werkgebieden was ik altijd geïnteresseerd in de drijfveren van iemand. Wat maakt dat iemand doet wat ie doet, voelt wat ie voelt, denkt wat ie denkt. Ons on(der)bewuste speelt hierbij een zeer belangrijke rol.

In mijn tekenpraktijk en atelier, waarin ik werk als Coach Beeldend, Tekentaaldocent, SoulCollage®facilitator en beeldend kunstenaar, komen de wegen die ik ben gegaan samen tot één pad en heb ik gevonden wat ik het allerliefste doe. Via mijn beeldend werk vol kleur en verbeelding, breng ik je licht en blijdschap. Via het creatief bezig zijn in je eigen beeldtaal en tekentaal bied ik je een prachtig medium waarin je in verbinding bent met je zelf en tkunt communiceren met je on(der)bewuste en de wereld om je heen. Je vindt er je eigen wijsheid, speelsheid, ontspanning en voeding. Ik wil de schoonheid en de natuurlijke flow van schilderen en creativiteit met je delen, door samen met jou een stap te zetten om jezelf te kennen en daarmee de magiër van je eigen leven te zijn.
Mijn tekenpraktijk en atelier zijn gevestigd in Goirle, Noord-Brabant.

Voel je vrij om de verschillende pagina’s op deze site te bekijken en te lezen. Maak een ontdekkingstocht door mijn beeldende werk, het aanbod in workshops en beeldende coaching.
Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.