Biografie

 

Al op jonge leeftijd hield ik me bezig met dans, muziek en beeldende creatieve activiteiten, zoals tekenen, schilderen, kleien en werken met textiel. Deze 3 voorliefdes voor de kunsten vormen een rode draad door mijn leven. Tevens was ik altijd al geïnteresseerd in veranderings- en bewustzijnsprocessen; zowel bij mezelf , als bij anderen. In mijn werk liepen beeldende kunst, onderwijs en zorg, naast en door elkaar. Als kunstenaar kon/kan ik mij expressief uiten en inzichten en processen weergeven in een schilderij. Als vakleerkracht gaf ik teken- en kunstlessen in het onderwijs. Als hulpverlener, preventiewerker en activiteitenbegeleider binnen de (forensische) psychiatrie, heb ik mijn kennis en deskundigheid ingezet om anderen te helpen.
In al deze werkgebieden was ik altijd geïnteresseerd in de drijfveren van iemand. Wat maakt dat iemand doet wat ie doet, voelt wat ie voelt, denkt wat ie denkt. Ons on(der)bewuste speelt hierbij een belangrijke rol. Via Beeltaal/Tekentaal en NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) heb je een prachtig medium om in verbinding te zijn met je zelf en te communiceren met je on(der)bewuste en de wereld om je heen.

In mijn werk als Coach Beeldend, Tekentaaldocent en SoulCollage® facilitator komen de wegen die ik ben gegaan samen tot één pad en heb ik gevonden wat ik het allerliefste doe. Door middel van tekenen, en creatieve werkvormen mensen helpen zichzelf te kennen en daarmee de magiër van hun eigen leven te zijn.
Mijn tekenpraktijk en atelier zijn gevestigd in Goirle, Noord-Brabant.

Voel je vrij om de verschillende pagina’s op deze site te bekijken en te lezen. Maak een ontdekkingstocht door mijn beeldende werk, het aanbod in workshops en beeldende coaching.
Voor meer informatie kun je altijd contact met me opnemen.